• Home
  • Nieuws
  • 07-09-2015 – Aluminium of kunststof kozijnen, een slimme investering.

07-09-2015 – Aluminium of kunststof kozijnen, een slimme investering.

Alument richt zich op alle facetten van gevelbouw en zorgt ervoor dat de buitenkant van uw woning of bedrijf het perfecte visitekaartje van uw pand wordt. Kozijnen zijn hier een belangrijk onderdeel van. Tegenwoordig hebben mensen de voorkeur voor aluminium of kunststof kozijnen in plaats van houten kozijnen. Dit heeft te maken met een aantal belangrijke voordelen.

1. Sfeer en totaalplaatje.Nieuwe kozijnen pand Vught (2)

Aluminium en kunststof kozijnen zijn volledig op maat te realiseren en af te stemmen op smaak, kleur en stijl van de woning. Dit geeft een mooie en strakke uitstraling die helemaal past bij uw type huis en de buitenkant afstemt op de binnenkant. Het totaalplaatje klopt helemaal. Er zijn uitvoeringen zoals vaste kozijnen, draaikiepramen, valramen, deuren, schuifpuien, vouwwanden en lichtstraten mogelijk. Bovendien is een bijkomend voordeel dat ze inbraakwerend werken.

2. Geen schilderwerk meer.

Mensen met houten kozijnen komen er in de loop der tijd achter dat hout gaat rotten en dat het schilderwerk bijgehouden moet worden. Voor het optimale behoud van houten kozijnen moeten al deze kozijnen om de vijf tot zeven jaar geschuurd en geschilderd worden. Dit betekent een hoop extra werk, tijd en kosten voor een schilder.

3. Een slimme investering.

Aluminium of kunststof kozijnen hebben een levensduur van tientallen jaren. Door hier eenmaal in te investeren kunt u dus veel geld besparen omdat er geen extra kosten bijkomen voor het onderhoud hiervan.

4. Gemakkelijk in onderhoud.

Natuurlijk moeten Aluminium of kunststof kozijnen wel schoon gehouden worden, maar dat is dan ook alles. De meeste mensen nemen dit mee tijdens het wassen van de ramen met wat schoonmaakmiddel en een vochtige doek.  

5. Eigen afdeling service & Onderhoud.

Voor het optimale resultaat kunt u gebruik maken van de eigen afdeling Service & Onderhoud van Alument die ook de “nazorg” voor haar rekening neemt. Standaard voorwaarde is dat er een jaar na oplevering een onderhoudsronde gemaakt wordt. Hierna geven krijgt u de mogelijkheid tot het sluiten van servicecontracten. Een absolute waarborg, dat uw ramen, deuren, gevels, lichtkap toepassingen in de gewenste conditie blijven. Ook al zijn uw kozijnen niet bij Alument gekocht, voor een onderhoudscontract is dit niet van belang. Dit servicecontract wordt afgestemd op uw wensen, eisen en verwachtingen. Dit resulteert in een optimale prijs-kwaliteitverhouding in serviceverlening. Daar komt het geruststellende gevoel bij dat je er 10 jaar fabrieksgarantie op hebt. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvende informatie.

DSC_4506 (Small)