• Home
  • Nieuws
  • 16-07-2015 – Hou uw huis koel met deze stijlvolle binnenzonweringen.

16-07-2015 – Hou uw huis koel met deze stijlvolle binnenzonweringen.

VerasolNaast de bekende zonneschermen voor buiten zijn er ook heel veel stijlvolle mogelijkheden in binnen zonweringen. De definitie van binnen zonwering is raambekleding die ook kan dienen als goede zonwering. Hiermee blijft het klimaat in uw woning elk seizoen van het jaar aangenaam én beschikt u tevens over sfeervolle raamdecoratie.

De collectie van Alument bestaat uit een aantal bekende en zeer kwalitatieve merken. Zo hebben wij stijlvolle binnen zonweringen van Verasol. De basis voor deze zonwering is het unieke gemetalliseerde doek met warmte werende, isolerende en sfeer creërende kwaliteiten. Het aluminiumlaagje aan de raamzijde reflecteert de zonnestraling in de zomer en houdt de warmte binnen in de winter.

jasnoDe voorkeur kan ook uitgaan naar de shutters van het bekende merk Jasno shutters. Shutters zijn een bijzonder alternatief voor jaloezieën of gordijnen. Ze zorgen voor speciale licht effecten in uw woning of, indien gewenst, totale privacy.

Of kiest u voor mooie screens in uw woning? Een screen is een bijzonder fijne vorm van effectieve zonwering. Screens vallen onder de categorie verticale zonwering. Daardoor heeft u een strakke zonwering aan huis die weinig ruimte vraagt, maar wel een groot zonwerend effect heeft. Ook op plaatsen waar weinig ruimte is voor zonwering, is de screen altijd een oplossing. Groot voordeel van screen: u kunt van binnen naar buiten kijken maar nauwelijks van buiten naar binnen. screens

Kortom, keuze genoeg en voor elk wat wils. In onze showroom kunt u een goed beeld krijgen van de verschillende mogelijkheden. U bent van harte welkom!